A shaolin szerzetesek még nem tudták, hogy szinte csodát tettek a 21. század rohanó emberével, amikor több száz éve kifejlesztették ezt a különleges, azonnal hatékony masszázskezelést.
A KoroKan masszázs, nem csak a tünetekre hat, hanem az okokat szünteti meg. Ráadásul az így nyert energia mérföldekkel tovább repíti önt, mint egy hétköznapi masszázs.

A KoroKan masszőr az egész testét átmozgatja, miközben az akupresszúrás pontokra gyakorol nyomást a meridián vonalak mentén.

Csak feküdjön le egy kényelmes matracra, könnyű pamutruhába, csukja be a szemét… Sajátságos koreográfiával a masszőr az egy órás kezelés alatt 1200-1600 ponton serkenti szervezete energiaáramlását, lazítja izmait. Így küldve impulzusokat, az esetleg nehezen regenerálódó szervekre, az anyagcsere és a vérkeringés javítására.

Pontosan ezért lehet képes:

 • az energiahiányos állapotok megszüntetésére,

 • a mozgásszervi és gerincproblémák korrigálására,

 • a nyak-, hát- és derékfájdalmak csökkentésére, megszüntetésére,

 • az ödémás állapotok javítására,

 • a kimerültség, fáradékonyság megszüntetésére,

 • az idegesség ingerlékenység oldására,

 • a szervezet méregtelenítésére,

 • krónikus fejfájások, alvászavarok enyhítésére, megszüntetésére.

Dr. Czeke András:

A KoroKan masszázs kimagasló hatékonyságát az izom-ízületi rendszerre, központi idegrendszerre és a vegetatív idegrendszerre gyakorolt komplexitása révén éri el. Ezen keresztül valósul meg a hormonális hatás is.

Másodlagos hatás a perifériás keringési rendszer működésének javítása.

A KoroKan masszázs azzal, hogy a mély izmokat is eléri, az említett hatást nagyrészt a vegetatív idegrendszerre is ki tudja fejteni. Fontos, hogy véletlenül sem okoz az izmokban feszülést és így tejsav-felszaporodást (masszázs utáni izomfájdalom).

A vegetatív idegrendszeri hatás révén általános tonizáció jön létre, ami a vérkeringés és a nyirokkeringés javulásának alapja.

A speciális nyomó-gyúró-simító mozdulatok az idegi reflexzónában folyamatos, közepeserősségű ingerületet tartanak fenn, amit a szervezet sokkal jobban fogad, mint a klasszikus masszázsoknál.

A vegetatív idegrendszer tonizáltsága a hormonszabályozásra kedvezően hat vissza.

Az izmokra gyakorolt relaxációs hatás a hosszanti nagy hátizomban, a nagy farizomban és a medencei izmokban igen kifejezett.

A vér- és nyirokkeringés serkentése elsősorban az övtől lefelé eső területeken azonnal érezhető közérzeti javulást eredményez.

A KoroKan masszázs relaxál, energetizál, harmonizál, észrevétlenül hozza egyensúlyba a jobb és baloldal izom rendszereit.”


Mire ne számítson a KoroKan energetikai masszázskezelésnél?

 • Nem lesz krémes, olajos a bőre vagy ruhája! A KoroKan masszőrök ugyanis nem használnak krémet, olajat, így nem kell tartania semmiféle bőrirritációtól vagy kimoshatatlan folttól a ruháján.
 • Nem kell levetkőznie! A KoroKan masszázs ugyanis pamutruhában történik.
 • Nem kell feltétlenül kimozdulnia otthonról! Az országos listánkról választhat olyan masszőrt, aki vállal mobil masszázst is.

 

A KoroKan masszázs szigorú, kötött sorrendű, levédett fogásokból tevődik össze, az oldalon található masszőrök megbízhatóan, azokat a több száz éves fogásokat alkalmazzák, amelyektől ön valóban rengeteg energiát kap.

Válasszon máris egy masszőrt, hogy ön vagy szerettei megtapasztalhassák a KoroKan masszázs felfrissítő élményét

Miért biztonságos a KoroKan kezelés?

Honnan tudom, hogy nem egy a sok képzetlen, önjelölt masszőr közül?

Néha ön is merész és hajlandó sok mindent kipróbálni, na de amikor a legfontosabb embereknek szeretne ajándékozni valami igazán értékes szolgáltatást, akkor nem köthet kompromisszumot.

Ez a weboldal segít önnek. Oldalunkon szereplő masszőreink bár az ország különböző pontjain dolgoznak, egyformán magas szintű szolgáltatást nyújtanak, és folyamatos továbbképzéseken vesznek részt.

Nem csak Magyarországon, de egész Európában központunknak van kizárólagos engedélye az eredeti, hivatalos KoroKan masszázs végzésére, azaz csapatunk tulajdona az európai védjegy.

Válassza ki az országos adatbázisunkból az önhöz legközelebb eső, KoroKan kezelést végző szakembert! Kollégáink mindannyian elhivatott és szakmailag is lelkes masszőrök.

Válasszon masszőreink közül!